MANGO LASSI Z MLECZKIEM KOKOSOWYM

SKŁADNIKI:

OWOCE:   pulpa z  mango

 TŁUSZCZE:     mleczko kokosowe REAL THAI 19%

 NEUTRALNE:  świeża mięta

 

PRZYGOTOWANIE:

Do zrobienia mango lassi potrzebny jest dobry malakser do koktaili żeby dobrze rozkruszyć kostki lodu – tu czasy i obroty podane dla TM 🙂

Kostki lodu zmiksować razem ze świeżą miętą  na drobno obroty 8/10 30 sek . Dodać pulpę mango oraz mleczko kokosowe. Miksować 1 min obroty 7/8 . Jeśli napój jest za gęsty, (a tak się zdarzy jeśli dacie prawdziwe tłuste mleczko Real Thai 19% tłuszczu 85% kokosa – bo po co płacić za wodę w puszcze? 🙂 ) , dodać wody ( najlepiej gazowanej) .

 

 

Upload Image...

Zobacz w naszym sklepie

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *