MAKARON Z ZIELONEJ SOI Z SUROWYMI WARZYWAMI

SKŁADNIKI:

 BIAŁKA:  makaron  z zielonej soi

WARZYWA:   cukinia, marchewka, koperek

 TŁUSZCZE:     BIO olej  rzepakowo-lniany extra virgin 24% o smaku cytryny

 NEUTRALNE:  zioła, sól, pieprz, sok z cytryny

 

PRZYGOTOWANIE:

Makaron ugotować wg przepisu.

marchewkę i cukinię zetrzeć na tarce z grubymi oczkami lub lub przecisnąć prze maszynkę do spaghetti.  Dodać sok z połowy cytryny, 2 -3 łyżki BIO oleju cytrynowego , doprawić do smaku . Na talerzy połączyć z makaronem i posypać pokrojonym świeżym  koperkiem.

 

 

Zobacz w naszym sklepie

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *