Wyświetlanie wszystkich 19 wyników


Choć makarony to typowy element kuchni śródziemnomorskiej, ich kulinarna uniwersalność sprawiła, że zyskały popularność również i w innych częściach świata. Wśród ich odmian znajdziemy i takie, które poza możliwością przygotowania fantazyjnych potraw zagwarantują nam dawkę cennych wartości odżywczych. Wybierając makarony, niekoniecznie decydujmy się na te tradycyjne, wyprodukowane z białej mąki. W naszym planie metabolic balance makarony pszeniczne zastępujemy makaronami ze straczków. Nasza oferta zawiera największy na rynku wybór wysokobiałkowych makaronów z ciecierzycy, soczewicy, fasoli . Jeśli nie masz czasu na wielogodzinne moczenie straczków przed gotowaniem - wybierz makarony strączkowe. Niektóre z nich gotują sie tylko 4 minuty , wiec to doskonały wybór dla osób zabieganych , które nie chcą spędzać wiele czasu w kuchni. Ofertę w tym zakresie uzupełniają makarony żytnie, gryczane, quinoa i jaglane i makarony warzywne. Makarony znakomicie sprawdzą się jako element tradycyjnych potraw włoskich, jak i kulinarnych eksperymentów. Oferowane przez nas makarony to gwarancja najwyższej jakości i tego, że wraz ze znakomitym smakiem otrzymają Państwo naturalny, przyjazny zdrowiu skład.